< terug naar het overzicht
Terug naar SBK Amsterdam KNSM

Spring Propositions
18-05-2018 / 17-06-2018

Spring Propositions |  Nieuwe aanwinsten

You choose, we buy!

Dit jaar presenteert SBK Kunstuitleen & Galerie wederom de expositie Spring Propositions met nieuw werk van 13 jonge aanstormende talenten. Jaarlijks kopen wij nieuw werk aan voor onze kunstcollectie, die zowel te koop als te leen is. Spring Propositions is van 18 mei t/m 17 juni te zien in SBK Galerie 1 Amsterdam KNSM.

Ide André, Boris de Beijer, Babs Bleeker, Andrea Freckmann, Daniëlle Hoogendoorn, Jan Kuhlemeier, Tobias Lengkeek, Sanja Marusic, Dineke van Oosten, REM atelier, Eva Roovers, Rik Smits en Hanae Wilke presenteren hun werk waaronder schilderijen, grafiek, fotografie en sculpturen. 

Betaalbare prijzen
De kunstwerken zijn te leen, maar ook voor betaalbare prijzen tot ca. € 1500,- te koop. De kunstwerken die door klanten worden geleend, koopt SBK aan. Met deze regeling willen wij de verkoop van kunst van jonge kunstenaars stimuleren en hun werk meer voor het voetlicht brengen.

Zie ook de voorwaarden op www.sbk.nl/nieuweaanwinsten2018.

Babs Bleeker -
Andrea Freckmann -
Sanja Marusic -
Eva Roovers -
Hanae Wilke -
Jan Kuhlemeier -
Rem Atelier -
Ide Andre -
Boris de Beijer -
Danielle Hoogendoorn -
Dineke van Oosten -
Tobias Lengkeek -
Rik Smits -
-
-
-
-

Artist/curator talk en mini workshop

Op donderdag 31 mei j.l  organiseerde SBK  i.s.m. Young Collector’s Circle een artist/curator talk over het verzamelen en presenteren van hedendaagse, Nederlandse kunst. Na korte interviews met 3 deelnemende kunstenaars  - Sanja Marusic, Ide Andre en Babs Bleeker ging men enthousiast van start met de mini workshop 'Be your own curator in 10 min '. Het was een groot succes en leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen wandje samenstelde . Lijkt het je ook een keer leuk om een event bij te wonen, schrijf je in voor onze maandelijkse de nieuwsbrief.

Vloggersduo My Daily Shot of Culture

Er wordt actief verslag gedaan van de expositie en de kunstenaars door het bekende cultuur vloggersduo My Daily Shot of Culture, die op eigen wijze laat zien hoe makkelijk en leuk kunst lenen is. 

 

 

Open: din - vrij 10.00 - 18.00 uur
zat & zon 11.00 - 18.00 uur
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2018 SBK design by manoverboord