Geef kunst kado met de SBK Kunstbon 


Ben je op zoek naar een écht orgineel cadeau? Met de originele SBK Kunstbon geef je iemand toegang tot de grootste collectie hedendaagse kunst van Nederland. Leuk om te geven aan bijvoorbeeld iemand die net is verhuisd of afgestudeerd of als relatiegeschenk, verjaardags- of trouwcadeau.  

Al vanaf € 30,- of elk willekeurig hoger bedrag, kun je iemand verrassen met een SBK Kunstbon. De kunstbon is te gebruiken als abonnement bij de kunstuitleen of als (aan)betaling voor een kunstaankoop. De bon is twee jaar geldig en inwisselbaar bij elke vestiging van SBK.

Je kunt de Kunstbon kopen bij een van onze vestigingen of via onderstaand formulier. De e-Kunstbon ontvang je na bestelling binnen een paar seconden in je mailbox; het perfecte last minute geschenk!

Wil je liever een feestelijk verpakte kunstbon per post ontvangen? Zodra je betaling binnen is, krijg je de kunstbon binnen twee werkdagen thuisgestuurd.

Al vanaf 30 euro – of elk willekeurig hoger bedrag – kunt u iemand verrassen met een feestelijk verpakte Kunstbon van SBK Kunstuitleen. De Kunstbon is te gebruiken als (aan)betaling voor een aankoop of abonnement. De kunstbon 
is te gebruiken als (aan)betaling voor een aankoop of abonnement. Een mooi kado voor bijvoorbeeld mensen die net zijn verhuist, afgestudeerd of getrouwd of als relatiegeschenk. 
U kunt de kunstbon kopen bij een van de vestigingen of online.
        

keer €
keer €
Overschrijving per bank
* verplichte velden
De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor
intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven.
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2018 SBK design by manoverboord