kunstuitleen collectie galerie collectie

Kunstuitleen collectie


In deze catalogus kun je een selectie kunstwerken bekijken uit onze omvangrijke collectie van meer dan 30.000 kunstwerken. Je kunt zoeken op verschillende categorieën. Zie je iets wat jij graag een tijdje in huis zou willen hebben, dan kun je het direct reserveren. Voor meer informatie, klik hieronder op 'Zo werkt het'.

Bekijk ook onze galerie-collectie.

Zo werkt het ↓

 

Reserveer direct een kunstwerk en word lid.

In onze online catalogus staat een selectie kunstwerken uit onze omvangrijke collectie. Je kunt zoeken op verschillende categorieën. Zie je iets wat jij graag een tijdje in huis zou willen hebben, dan kun je het direct reserveren. Wanneer het kunstwerk in de door jouw gewenste vestiging is gearriveerd, krijg je direct een bericht, zodat je het kunt komen bekijken. Hoe leen ik een kunstwerk? 

Bekijk ook onze Galerie collectie

Meer zien? Bezoek dan één van onze vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven of Dordrecht. Ben je op zoek naar een specifiek kunstwerk, bijvoorbeeld met een bepaald onderwerp of kleur of van een bepaalde kunstenaar, wij helpen je graag verder. Mail je vraag naar amsterdamknsm@sbk.nl of bel met één van onze vestigingen.

Omdat de kunstwerken verspreid staan op verschillende locaties in heel Nederland, moet je bij het reserveren van een werk uit de online catalogus, rekening houden met een wachttijd van één tot drie weken. Natuurlijk doen we ons best om de kunstwerken zo snel mogelijk op door jouw gewenste vestiging te krijgen. Zodra het kunstwerk(en) er is, ontvang je een bericht en kun je het komen bekijken.  

Om de dynamiek in de collectie hoog te houden, vragen wij om in principe maximaal twee kunstwerken per sessie te reserveren.
 

Tarieven 

Hier zie je wat de tarieven zijn voor het lenen van kunst uit de SBK-collectie. 

Per 1 juli 2016 hanteert SBK nieuwe uitleentarieven. Voor iedereen die voor die tijd al klant was bij SBK blijven de oude tarieven gelden, ook bij het wisselen van kunst. 

De tarieven in de online catalogus zijn gericht op particuliere leners. Voor de zakelijke markt gelden andere tarieven welke bij ons op te vragen zijn.  

Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
 

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2013 SBK design by manoverboord