kunstuitleen collectie galerie collectie

Kunstuitleen collectie


De online kunstuitleen catalogus geeft toegang tot een selectie kunstwerken uit de omvangrijke SBK-collectie. De tarieven in de online catalogus zijn gericht op particuliere leners. Voor de zakelijke markt gelden andere tarieven welke bij ons op te vragen zijn.  

Per 1 juli 2016 hanteert SBK nieuwe uitleentarieven. Voor iedereen die voor die tijd al klant was bij SBK blijven de oude tarieven gelden, ook bij het wisselen van kunst. 

Zo werkt het ↓

De online catalogus geeft toegang tot een selectie kunstwerken uit de omvangrijke SBK-collectie. De kunstwerken zijn direct te reserveren. Omdat ze verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet rekening worden gehouden met een wachttijd van 1 tot 3 weken. Om de dynamiek in de collectie hoog te houden, vragen wij maximaal twee kunstwerken per sessie te reserveren.

Per 1 juli 2016 hanteert SBK nieuwe uitleen tarieven. Voor iedereen die voor die tijd al klant was bij SBK blijven de oude tarieven gelden, ook bij het wisselen van kunst. 

Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2013 SBK design by manoverboord