Membership SBK Young          
 

Voordelig kunst lenen voor jongeren onder de 25 jaar

Ben je onder de 25 en/of studeer je? Hou je van kunst? Bezoek je wel eens exposities in FOAM of het Stedelijk?
Máár denk je dat je niet genoeg geld hebt om zelf kunst aan de muur te hangen?

Word member van SBK Young en je kunt voor € 5,75 per maand één of meer kunstwerken tot € 1000,- lenen. En van die € 5,75 spaar je ook nog eens € 4,50 per maand!


Experimenteer erop los

Je zit nergens aan vast. Ben je uitgekeken op een kunstwerk, dan ruil je het gewoon om. Kun je het niet meer missen, dan kun je het kopen met je opgebouwde spaartegoed. Zo upgrade je je kamer, leer je je smaak kennen, en start je nu al met een eigen kunstcollectie. 


 

Leer je smaak kennen
Experimenteren met kunst is de beste manier om je smaak te leren kennen en te ontwikkelen. Hoe meer je ziet, hoe meer je over kunst leert - al was het alleen maar waarom je zelf iets mooi vindt, of juist niet. 


Meer extra's

Naast dit super voordelige maandelijkse tarief om kunst te lenen en te sparen, krijg je persoonlijke uitnodigingen in je mailbox voor openingen van exposities en evenementen die je niet mag missen! Zo hebben we in september de expositie Sprouts, waar jonge net afgestudeerde kunstenaars, de beste van de Nederlandse kunstacademies, hun nieuwste werk laten zien.  
 

                                                                        

Hoe word je member van SBK Young?

Wil je met een SBK Young Membership kunst lenen, bezoek dan één van onze vestigingen. Op vertoon van een geldig identiteitsbewijs of studentenkaart kun je dan direct met een abonnement van € 5,75 per maand kunst lenen tot € 1000,- 

 

 

Meer lezen over de exposities bij SBK?

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2013 SBK design by manoverboord