Word Vriend -
Steun Stichting
Beeldende Kunst


Kunstuitleen Stichting Beeldende Kunst werd in 1955 opgericht door kunstenaar Pieter Kooistra die hiermee een idealistisch doel nastreefde, namelijk het toegankelijk maken van kunst voor iedereen. Hij wilde een brug slaan tussen kunst en de kunstenaar en het publiek. Met een bakfiets vol kunstwerken van bevriende kunstenaars reed hij langs de huizen om kunst te verspreiden.

Meer dan zestig jaar na oprichting is Stichting Beeldende Kunst nog steeds springlevend en streeft zij nog altijd hetzelfde doel na, zonder subsidie en zonder  winstoogmerk. Maar we kunnen dit niet alleen; SBK heeft vrienden nodig. 

Geniet van de voordelen

Als Vriend van SBK kun je onder andere gratis lezingen bijwonen en krijg je uitnodigingen voor previews van exposities en events. Een ander voordeel is dat je als Vriend bij aankoop van een kunstwerk uit de SBK-collectie 5% (tot een maximum van €50) korting krijgt tijdens het eerste jaar lidmaatschap en 10% (tot een maximum van €100,-) vanaf het tweede jaar lidmaatschap. Ook organiseren wij atelierbezoeken en ontvang je gratis kaarten voor de kunstbeurzen waar SBK aan deelneemt.

Je wordt al Vriend vanaf € 75,- per jaar!


        
 ik ga akkoord.
* verplichte velden
De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor
intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven.
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2019 SBK design by manoverboord